Uitstapjes op een half uurtje afstand

Er is zoveel te zien en doen in de omgeving  dat u zich  bij een langer verblijf echt niet hoeft te vervelen. Met de (auto)pondjes in Elst, Rhenen en Amerongen bent  u binnen 5 minuten aan de overkant van de Neder-Rijn , in de Betuwe, het Land van Maas en Waal of Rivierenland! En binnen een half uur wandelt u in Park Hoge Veluwe of  de Posbank of bezichtigt u  Hanzestad Tiel, Oranjestad Buren,  vestingstad Wijk bij Duurstede, Doorn, Zeist, Veenendaal of Ede. Binnen 40 minuten loopt u in hartje Utrecht, Nijmegen of Arnhem.

Reuzenpanda, Ouwehands dierenpark, dierentuin, Rhenen,
Dierentuin, Ouwehands Dierenpark, Rhenen, Panda
Baby panda Fan Xing

Ouwehands Dierenpark Rhenen

UNIEK IN NEDERLAND… DE REUZENPANDA’S!
Ontmoet de reuzenpanda’s Xing Ya, Wu Wen en Fan Xing in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer in één van de mooiste pandaverblijven ter wereld.

VOL DIERBARE ONTMOETINGEN
Bewonder de dieren in Ouwehands Dierenpark en leer meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen. Sta neus aan neus met de speelse ijsberen, loop onder de slingerende orang-oetans door en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Ga op avontuur in Gorilla Adventure of bekijk de bijzondere nevelpanters en de Afrikaanse olifanten.