Reservering privé wellness

Bent u op zoek naar een unieke wellness ervaring? Alleen, samen met uw partner of een goede vriend of vriendin? Laat u zich dan onderdompelen in een oase van rust in onze heerlijke,  luxueuze privé wellness. Alles is warm ingericht en sfeervol verlicht met lichttherapie en oog voor detail.

Ontspan in het prachtige binnenzwembad met een heerlijke temperatuur van  31°C .

Geniet van de Finse sauna met mogelijkheid tot opgieten en de krachtige, schitterende Hamam stoomcabine. Na een gang tussen de sauna en het Turkse bad kunt u zich even opfrissen onder de regendouche en lekker ontspannen op de ligstoelen bij het zwembad. Of, bij mooi weer, zelfs genieten van het privé terras.

Via bluetooth kunt u uw eigen favoriete muziek draaien. Een kan ijswater met limoen en verse munt, handdoeken, badjassen, slippers, shampoo, scrub cream en gebruik van een föhn zijn inbegrepen.

Kortom; alles is aanwezig voor een fantastische wellness ervaring. Puur genieten dus!

Wij hanteren tijdvakken van 2,5 uur. De prijs is voor maximaal 2 personen. Let u er wel op dat, indien u te laat komt, u de verloren tijd niet kunt inhalen. Het meenemen van glas- of aardewerk en etenswaren is in verband met de hygiëne en veiligheid niet toegestaan.

  • 2,5 uur privégebruik van alle wellness voor 1 of 2 personen € 140,00

Tijdsblokken:

Ochtend                     10.30  - 13.00

Vroege middag          13.30 - 16.00

Late middag               16.30 - 19.00

Avond                         19.30 - 22.00

Om alles compleet te maken, kunt er ook een romantische overnachting en een heerlijk ontbijt bijboeken in één van onze prachtige, luxe kamers. Onze B & B bevind zich één verdieping hoger en ligt op een prachtige locatie, tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, Landgoed Plantage Willem 3, Kwintelooijen en de uiterwaarden van de Neder-Rijn.

 

Reserveer je Wellness